6.10.10

PAELLA COLIFLOR I ESPARRECS VERDS


 









 

Ingredients (per a 4 persones)
  • 8 tiges de coliflor
  • 1 manoll d'espàrrecs verds
  • 2 sèpies mitjanes
  • 2 cullerades de tomàquet concentrat
  • 150 gr. de cloïsses
  • Arròs "bomba"
  • Picada d'all, julivert, ametlles i herbes de safrà
  • Brou de peix
  • Sal, pebre vermell i oli

Elaboració

-Trossegem la coliflor i els espàrrecs verds i els sofregim en una paella   

-Afegim la sèpia trossejada , el pebre vermell i el tomàquet concentrat  

-Deixem sofregir 2 minuts i afegim les cloïsses     

-Afegim el brou de peix (el doble de líquid que d'arròs)      

-Deixem coure 5 minuts , afegim l'arròs i deixem coure 15 minuts   

-Afegim la picada i acabem la cocció en el forn preescalfat a 200 graus 3 minuts     

-Deixem reposar 5 minuts i servim 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada