6.10.10

ARRÒS CALDOS FAVES I ALLS TENDRES

  








Ingredients (per a 4 persones) 
  • ½ Ànec fresc
  • 1 llauna de favetes baby cuites
  • 1 manoll d'alls tendres
  • 1 cullerada de tomàquet concentrat
  • 100 gr. de mongetes verdes
  • 100 gr. de garrafón
  • Arròs bomba
  • Brou de pollastre
  • Sal, pebre i pebre vermell 
 Elaboració
-Trossegem l'ànec en talls mitjans i sofregim en la cassola per ambdues parts fins que quedi daurat 

-Afegim els alls tendres tallats, deixem cuinar 2 minuts i afegim el pebre vermell i el concentrat de tomàquet


-Afegim tota la verdura, donem la volta a tot fins que s'impregni de sofregit i afegim el brou de pollastre i deixem que bulli uns 4 minuts


-Afegim l'arròs, el corregim de color i deixem bullir 15 minuts exactes


-Al tractar-se d'un arròs caldós s'ha de servir immediatament perquè no es passi el punt de cocció

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada