27.10.10

ARRÒS MELÓS AMB BOTIFARRA I BOLETS


(Per a 4 persones)


INGREDIENTS
  • 400gr. de arròs
  • 2 botifarres
  • 30gr. de bolets secs
  • 1 pebrot verd
  • ½ pebrot vermell
  • 2 tomàquets
  • 1 pastilla d'avecrem
  • Oli i sal .
  • 1 gra d'all, julivert.

ELABORACIÓ
  • Hidratar els bolets, guardant l'aigua
  • Amb l'aigua dels bolets i la pastilla d'avecrem, preparem un caldo.
  • Tallem els pebrots.
  • Escaldem els tomàquets, pelem i tallem solament la polpa.
  • En una paella ampla i alta, hi fregim els pebrots i el tomàquet.
  •  Afegim les botifarres tallades, els bolets i l'arròs. Deixem uns minuts removent i afegim el caldo. Uns minuts abans de retirar el foc afegim una picada d'all i julivert.
  • Coem uns 18 minuts i servim..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada