13.10.10

ARRÒS MELÓS DE CONILL AMB BOLETUS I FOIE


Ingredients (per a 4 persones) 
  •  ½ conill tallat a trossos mitjans
  • 100 gr. de boletus
  • Arrós bomba
  • 3 dents d’all picats
  • 50 gr. d’alls tendres
  • 200 gr. de mongetes verdes
  • 1 pebrot vermell
  • 4 rodanxes de foie brasejat
  • Brou de pollastre
  • Tomàquet concentrat, pebre vermell, colorant, safrà, 1 tòfona negra i julivert.
Elaboració
-Sofregim els trossos de conill assaonats.
-Afegim les verdures tallades en juliana més els boletus.
-Incorporem l’all, el colorant, el pebre vermell i una cullerada de tomàquet concentrat.
-Donem la volta a tot i mullem amb brou bulllint (3 mesures ½ per l’arròs) I deixem bullir uns 7 minuts.
-Posem els bris de safrà I l’arròs i deixem coure 15 minuts i servim al moment.
-Mentre cou l’arròs en una paella molt calenta marquem el foie per tots dos costats I deixem en un paper absorbent.
-Posem unes làmines de tòfona tallades molt fines i una mica de julivert picat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada