20.10.10

BESCUIT DE LLIMONA

Ingredients:
  • 1 iogurt
  • 3 ous
  • 1 sobre de llevat
  • 1 mesura de "danone" d'oli
  • 2 mesures "danone" de sucre
  • 3 mesures "danone" de farina
  • El suc d'una llimona
  • Aproximadament 30 ametlles o avellanes
Elaboració:
En un recipient profund es barregen els 3 ous, la mesura de sucre, el iogurt i l'oli. Es barreja tot bé, i s'afegeixen les mesures de farina una per una.
En un morter a part piquem les ametlles o avellanes. Posem la massa al motllo, afegim els fruits secs i posteriorment la resta de la massa.
Posem la barreja al forn durant 30 minuts a 175 graus. Per a saber si està cuit, punxem amb un escuradents llarg el bescuit, aquest deu sortir net.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada