28.10.10

BREWAT DE PEIX

Ingredients
  • 1 kg de calamars
  • 1 kg de gambes
  • ½ kg de lluç
  • ½ paquet de palets de cranc
  • ½ kg de pebrot vermell
  • ½ kg de pebrot verd
  • ½ kg de pebrot groc
  • ½ kg de ceba
  • 2 alls grans
  • Una mica de julivert
  • Un got d'oli
  • Sal, pebre, comí, pebre roig picant o dolç, segons el gust.
  • ½ paquet de fideus xinesos.
  • 3 paquets de pasta de full

Elaboració:
Es tallen els pebrots, la ceba, l'all i el julivert. Es posa l'oli en una paella gran, s'afegeix la sal i les espècies i es sofregeix una mica, després s'afegeixen els calamars trossejats i finalment hi posem les gambes pelades preferiblement petites.
Quan està tot ben cuit, es treu del foc i es posa els fideus prèviament bullits (poc temps) i escorrem, es barreja tot bé i amb això es fa el farcit de la pasta de full.

La pasta de full es talla en tires rectangulars de uns 5cm més o menys, depenen si es volen grans o petits, i es van farcint. Es pot donar forma triangular o tipus rotllet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada