25.10.10

COCA DE PINYONS



Ingredients:
400 grams de sucre.
400 grams de farina.
4 ous
Dos gotets mesura "cafè" d'oli.
Dos gotets mesura "cafè" de llet.
1 sobre de llevat "Royal".
1 gotet d'anís.

Elaboració:
1.Muntar les clares a punt de neu (amb una mica de sal).
2. Afegir-hi el sucre es remou bé.
3. S'afegeixen els rovells i quan estan ben batuts hi afegim la llet i l'oli i el mig gotet d'anís o pell de llimona.
5. Després s'ha de fregar el motlle amb oli i farina perquè no s'enganxi.
6. La cocció haurà de ser de 180º C i en 35 o 40 minuts es punxa (si el escuradents surt sec ja es pot treure). Si es vol i de manera optativa s'hi poden posar per sobre pinyons o ametlles picades.
7. Finalment es deixa refredar. 
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada