20.10.10

PASTÍS DE PINYA




Ingredients:
-1 llauna de pinya
-200 gr. de mantega
-200gr. de farina.
-1 sobre de llevat Royal.
-1 pot de cireres confitades.
-200gr. de sucre.
-4 ous.
-sucre per fer el sucre cremat.

Preparació:
1 Escalfar el forn fins els 180º.
2 Treballar la mantega amb el sucre, que quedi ben fineta.
3 Separar les clares i muntar-les a punt de neu.
4 Anar afegint els rovells d'un en un. Tot seguit poseu la farina a la que li haureu afegit el llevat Royal. Després afegir les clares a punt de neu.
5 Agafar el motllo posar bastant de sucre i cremar-lo. A sobre posar les rodanxes de pinya ben escorregudes amb una cirera al mig del forat i finalment la massa.
6 Posar al forn durant 30 minuts més o menys (punxar amb un escuradents i que surti net).
7 Desemmotllar a una safata. Punxar amb un escuradents per fer forats.
8 A continuació fer una barreja del suc de la pinya amb el conyac o el licor que tingueu per casa i emborratxar el pastis. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada