14.10.10

PASTÍS D'ARRÒS A LA TOSCANA



Ingredients
  • 1 litre de llet semidesnatada
  • 10 ous frescs mitjans
  • 150 gr. de sucre
  • Ratlladura de una llimona
  • Una branca de vainilla
  • 100 gr. d'arròs
  • Caramel líquid

Elaboració
-Bullim l'arròs vint minuts.
-Bullim la llet a part.
-En un bol a part, batem els ous amb el sucre, la ratlladura de llimona i la branca de vainilla ben picada.
-Afegim l'arròs bullit escorregut i la llet bullida i ho barregem tot.
-A part, fem el caramel líquid, posant en una paella 120 grams de sucre amb unes gotes d'aigua.  Escalfem fins que agafi un to ros obscur. Ho posem a una tartera i ho deixem que es solidifiqui.
-Afegim la barreja a sobre i ho fiquem en el forn preescalfat  a 150 graus, 1 hora.
-Ho treiem del forn i ho deixem refredar. Finalment ho servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada