27.10.10

RISOTO DE VERDURES DE TEMPORADA I CEPS A L'OLI DE TRUFA

Ingredients per a 4 persones:
400 grams d'arròs arbori.
Dues cebes de Figueres, un pebrot vermell, dues pastanagues, un porro i un carbassó.
50 grams de bolets deshidratats.
Una nou de mantega.
Formatge parmesà "grana padano" ratllat.
Un rajolí de crema de llet.
Un rajolí de vi blanc.
Sal.
Oli de trufa.

Elaboració:
Hidratem els bolets en aigua calenta i els deixem sobre una hora. Tallem la ceba molt petita y la ofeguem poc a poc fins que quedi color bronze.
Tallem les verdures a julianes y afegim la ceba fins que s'estovi tot sense deixar rebullir massa. Afegim la nou de mantega, l'arròs i un rajolí de vi blanc.
Prèviament haurem posat a bullir l'aigua amb els bolets, un cop bulli, traiem els bolets i afegim l'arròs poc a poc, afegim el aigua dels bolets on haurem posat sal. A mesura que va perdent líquid anirem afegint més. Podem utilitzar caldo de pollastre.
Un cop estigui l'arròs, afegim el parmesà i la crema de llet i ho movem fora del foc.
Servim i decorem amb el formatge parmesà acabat de ratllar i unes gotes d'oli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada