27.10.10

SAMOSES


Ingredients:
125 gr. de farina de blat integral
250 gr. de farina blanca
125 gr. de pèsols
125 gr. de pastanagues
125 gr. de patates
2 pebrots verds
una petita arrel de gingebre
1 / 2 CC de curcuma
1 / 4 CC de coriandre mòlt
1 / 2 CC de comí mòlt
1 llimona verda
Unes branquetes de coriandre fresc
Sal Oli

Elaboració:
Tallar les pastanagues i les patates a dauets. Batre les espècies fins a obtenir una pasta. Mentres tant, sofregir pastanagues, els pèsols i les patatas.Afegir les espècies i la sal i ruixar amb una mica de aigua.Cobrir i posar a foc lent fins que les verdures s'hagin cuit i s'hagi evaporat tota l'aigua. Ruixar amb el suc de llimona verda i afegir les fulles de coriandre. En una enciamera, barrejar els dos tipus de farina amb una mica de sal i oli, afegir aigua, i a poc a poc fer una bola. Repartir aquesta bola en boletes més petites. Formar "tortitas" de 10 centímetres i partir en dos per fer semicercles. Tancar per formar cucurutxos i humitejar un de les vores abans de tancar-los. Omplir amb les verdures i tancar-los. Fregir-les, es treuen del foc quan estiguin daurades.
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada