17.11.10

PASTIS DE CREMA DE LLET I CUALLADA


Ingredients:

1 Paquet de tres basses de brioix
3 sobres de quallada en pols
3 Paquets de 200 mal. De crema de llet
3 Cullerades soperes de sucre
1 got i mig de llet (sencera)
1 Culleradeta de canyella en pols
1 Pot de 250 g. de melmelada de fresa
I una petita quantitat de "pinyons" o "nous" pelades, per adornar.


Elaboració:

En un a cassoleta es mesclaran els tres sobres de quallada, els tres paquets de crema de llet, el got i mig de llet i el sucre, aconseguint que quedi una massa lo mes homogènia possible.
Seguidament o posarem al foc, remenant-ho contínuament fins aconseguir una crema.
A continuació posarem la primera base dintre d'un motllo de 20 cm de diàmetre i l'omplirem per damunt de la base, amb la crema, repetint aquesta operació amb les tres bases, una rere l'altra.
Finalment farem l'adornament amb els pinyons i les nous. I guardarem el pastís, a la nevera, fins que qualli. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada