3.11.10

PASTÍS DE POMA


Ingredients:
4 pomes "golden"
1 paquet de "royal"
4 ous
1 got i una mica més de farina
1 got d'oli de gira-sol amb un dit menys que el de farina
1 got de sucre
1 llimona
Una mica de sucre

Elaboració:
Es pelen les pomes i s'hi passa la llimona per que no s'oxidin, es tallen a grills molt fins. Es posen els grills a la safata (amb la mantega o paper) en fila, una en cada sentit, fins a omplir la safata. Cal pensar que a sobre es repetirà el procés.
Agafem la resta d'ingredients i els barregem amb el batidor. Després, tots els trossets de poma que sobrin, o surtin lletjos, es talla petit i els afegim a la massa.
Posem la massa a la safata on teníem les pomes i a sobre tornem a ficar la segona capa de pomes. Finalment, espolsem el sucre per sobre (a gust de cadascú).
Ho fiquem al forn uns 45 minuts a 180ºC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada