24.1.11

ARRÒS FREGIT AMB POLLASTRE




INGREDIENTS

120 GR. PIT DE POLLASTRE tallada a daus
1 gra d'all picat I MATEIXA PROPORCION DE GINGEBRE
CARBASSÓ A JULIANES (1 UNITAT, PART VERD)
PEBROT VERMELL JULIANA (1 / 2 UD)
EL BLANC DEL PORRO (1 UD, TALLAT A JULIANA)
ARRÒS BLANC CUIT PRÈVIAMENT
Sèsam torrat
CEBA TENDRA PER DECORAR
INGREDIENTS PER LA SALSA
50 CL SALSA SOJA I 50 CL D'AIGUA
2 CULLERADES "BLACK BEAN SAUCE"
1 CULLERADA DE SUCRE O DE MEL
½ SOBRE DE "katsuobushi"
I 2 CULLERADES DE SALSA DE OSTRES
BARREJAR TOT I triturar.
LLIGAR AMB maizena (OPCIONAL)

PREPARACIÓ

Preescalfem el wok, posem una mica d'oli i tirem el pollastre, li donem unes voltes fins que aquest a mig cuinar, hi afegim l'all i el gingebre i seguit la resta de les verdures, donem voltes un minut i ja podem afegir la salsa fins que tot estigui ben impregnat (compte amb la quantitat, no cal afegir tota la salsa que hem elaborat), el traiem i decorem amb les llavors de sèsam i la ceba tendra a rodanxes. De guarnició l'arròs blanc o si es prefereix es pot afegir l'arròs al pollastre amb verdures al wok en el moment d'integrar la salsa ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada