24.1.11

MILFULLES DE CONFIT D'ÀNEC, PATATES I BOLETS




INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
 
2 confits d'ànec.
250 gr. de xampinyons, vi blanc.
4 patates.
Crema de llet, sal, pebre.
1 safata de gerds, aigua, sucre.
 
ELABORACIÓ

Obrim la llauna de confit i posem al bany maria per liquar el greix i colem.
Bullim les patates sense pell en aigua abundant i sal fins que estigui cuita, colem i trinxar-les amb una forquillaafegint crema de llet per suavitzar. 
Rentem i tallem els xampinyons petits i sofregim fins que perdi l'aigua i afegim 1 raig de vi blanc i deixemreduir.
Fem una salsa amb els gerds deixant bullir 5 minuts en una mica d'aigua i 1 cullerada de sucre i colem.
Amb l'ajuda de 1 cèrcol o motlle fem un llit de trossos de confit calent, sobre una capa de patata ia sobre elsxampinyons.
Posem la salsa de gerds per sobre i servim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada