31.1.11

PEBROTS FARCITS DE CARN











Aproximadament 400 grams de carn picada per a 12 pebrots
INGREDIENTS
pebrots del piquillo per omplir
farina i ou per arrebossar
farcit: 2 cebes molt picades, 4 grans d'all molt picats, 200 grs de xampinyons, 400 grs de carn picada salpebrar, farina i llet per lligar, nou moscada
salsa. ingredients: una ceba, dues pastanagues, un porro, vi negre (un raig) i brou de carn

PREPARACIÓ SALSA
:

Potxem en oli les verdures fins que es daurin, s'afegeix un raig generós de vi negre i es deixa evaporar l'alcohol cinc minuts, cobrim de brou de carn i bullim fins que les verdures estiguin cuinades ... .... passem per passapuré la salsa perquè així queda fosca, si li fiquem la túrmix, entra oxigen i la salsa quedés molt clareta.

PREPARACIÓ FARCIT
:

Sofregirem les ceba i l'all, hi afegim la carn, es barreja i es deixa fer. el lliguem amb farina i afegim llet a poc a poc fins aconseguir la consistència desitjada, nou moscada a gust. Omplim els pebrots, s'arrebossen i es fregeixen.
Es deixen coure uns minuts amb la salsa perquè s'integrin tots els sabors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada