24.1.11

POLLASTRE AL CURRY VERD



INGREDIENTS PER QUATRE PERSONES
 
200 GRS DE PIT O CUIXA EN TIRES, POSADES EN UN Pokito D'OLI PER KE NO PEGUE ...
150 GRS DE BAMBU
PEBROT VERMELL I VERD A JULIANA (MITJÀ)
CEBA EN JULIANA (UNA GRAN)
DOS GRANS D'ALL I MATEIXA QUANTITAT DE JENGRIBRE PICAT
300 ML DE LLET DE COCO
1 CULLERADES DE PASTA DE CURRY VERD (la quantitat dependrà DEL PICANT QUE HO VULGUEM)
La pell ratllada D'UN QUART DE LIMA, I EL SUC DE LA MATEIXA
OLI
SAL
CORIANDRE O CIBULET
 
PREPARACIÓ
 
El primer posem a bullir la llet de coco sola quinze minuts perquè no estigui "crua" (faríem el mateix si substituís la llet de coco per nata), hi afegim gingebre a gust.
Saltem a foc molt fort i amb molt poc oli, la ceba i el pebrot vermell, després incorporem els brots de bambú, l'all, gingebre i el pollastre (en els casos de woks amb salses veurem que les "carns" no van des del principi perquè al coure en la llet s'assecaria) i seguit la llet de coco, una vegada que bulli, s'hi afegeix la pasta de curri (dissolta en una mica d'aigua) i es barreja , finalment afegim la pell de llima i quan veiem que esta tot al punt, rectifiquem de sal, afegim l'herba aromàtica, el suc de llima i es retira del foc.
De guarnició podem fer arròs basmati o arròs gessamí, cuits en blanc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada