31.1.11

SOPA UDON AMB LLAGOSTINS I BOLETS SHIMEYI (Per a 4 persones)






INGREDIENTS:
400 grs. de fideus UDON
150 grs. de porros
2 pastanagues grosses
50 grs. de bolets xinesos (shimeyi o shitake)
1 col xinesa
2 cullerades de gingebre ratllat (50 grs.)
200 grs. de gambes crues
10 cullerades de salsa de soja
1 manat de cibulet o negui (ceba tendra xinesa)
1 llimona
sal
 
PREPARACIÓ

Peleu, rentar i tallar els porros en trossos (al biaix) de 2-3 cm.
Peleu les gambes. Rentar els bolets,
Peleu les pastanagues i tallar-les a mitges llunes
Retirar les fulles superficials de la col. Tallar en 4 quarts i picar-los finament. Rentar amb aigua.
Introduir les hortalisses en aigua bullint amb sal durant 5 minuts. En el brou anterior, coure els fideus 5 minuts.
Afegir les gambes
Treure la pell d'un quart de la llimona (compte amb la part blanca perquè és amarga) i afegir el cebollí tallat finament.
Abans de finalitzar la cocció, ruixar la sopa amb la salsa de soja i el gingebre ratllat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada