24.1.11

TXITXARRA A LA BILBAÏNA AMB PATATES DE FORNERA

INGREDIENTS:

PATATES FORNERA
PATATES A RODANXES
CEBA EN JULIANA
OLI D'OLIVA
JULIVERT PICAT
SAL
 
PREPARACIÓ
 
Tallar les patates a rodanxes fines procurant que siguin d'un gruix similar. Posar en una safata de forn amb oliles patates i la ceba degudament assaonats, coure a foc mitjà uns 20 minuts aproximadament. Escamparfinalment amb el julivert picat.
 
TXITXARRA A LA BILBAÏNA
 
1 Txitxarra PER PERSONA
REFREGIT
ALLS
BITXO (Bitxo)
OLI D'OLIVA
VINAGRE DE VI
 
PREPARACIÓ DEL REFREGIT

Tallem els alls a rodanxes i els fregim en una paella amb oli d'oliva, posem un parell de bitxos (a gust) que l'allja està dauradet apaguem el foc i afegim un raig de vinagre de vi
Cuinem l'Txitxarro al forn oa la planxa i es presenta sobre les patates i per sobre un parell de cullerades delrefregit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada