24.1.11

WOK DE VEDELLA AMB SALSA D'OSTRES (2 persones)



INGREDIENTS
 
FIDEUS XINESOS CUITS I REFRESCOS (AMB UNA MICA D'OLI PER QUE NO s'enganxin) 100 GRS PER PERSONA APROXIMADAMENT
100 GRS VEDELLA TALLADA A TIRES
TRES GRANS D'ALL BEN PICATS I MATEIXA QUANTITAT DE GINGEBRE PICAT
3 ESPÀRRECS TRIGUEROS TALLATS A LA MEITAT AL LLARG I EN TRES BOCINETS CADA UN
½ CEBA ROJA A JULIANA (TIRES)
8 BOLETS Shitake SEQUES POSATS EN REMULL MITJA HORA, ESCORREU JA TIRES
BROTS DE BAMBU
INGREDIENTS PER LA SALSA
80 CL DE BROU DE CARN
20 CL DE SAKE (O ALGUN ALTRE LICOR BLANC COM VODKA)
60 CL DE SALSA DE OSTRES
ES BARREGEN TOTS ELS INGREDIENTS DE LA SALSA I ES RESERVA

PREPARACIÓ
 
Preescalfar el WOK, trobem tres cullerades d'oli d'oliva i quan està ben calentaTRES tirem la carn, una vegada marcada ja a mig fer introduïm la ceba i el sespàrrecs i saltegem durant un minut aproximadament, afegim després l'all, el  AFEGIM DESPRÉS EL all, el gingebre, els brots de bambú i les shitake, sense deixar de remoure, afegim els fideus i finalment anem a abocar la salsa (no farà falta tota), po a poc, fins que cobreixi bé els ingredients, tenint cura de no passar, per que no flota

* Cal tenir en compte que les verdures tenen un percentatge molt elevat d'aigua, així que el truc consisteix a saltar a foc fort perquè quedin cruixents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada