24.1.11

WOK DE VERDURES (2 persones)




INGREDIENTS
 
1 ceba tallada en juliana
DOS grans d'all picats I MATEIXA QUANTITAT DE GINGEBRE
½ PEBROT VERMELL EN JULIANA
½ COL XINA
10 Tirabeque O 5 MONGETES TALLADES EN Lul.lià O Rombe
6 BOLETS Shitake (O ALTRES QUE ENS AGRADIN)
1 CULLERADA DE hiziki POSADA PRÈVIAMENT en remull DEU MINUTS (OPCIONAL)
UN GRAPAT DE BROTS DE SOJA
LLAVORS DE GIRA-SOL
SALSA:
50 cl salsa de soja (recomano Kikkoman)
Un rajolí d'oli d'oliva i un altre d'oli de sèsam
Barrejar .
 
PREPARACIÓ
 
Preescalfem el wok i comencem per les verdures més "dures" o de consistència més ferma, com la ceba, el pebrot, (pastanaga i porro si n'hi ha) seguim per les de duresa mitjana: tirabecs o mongetes, col, i finalment per les toves, bolets, brots (albergínia i carbassó si els volem afegir) enmig de l'elaboració afegim l'all i el gingebre així no es cremessin, les llavors i finalment i com sempre la salsa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada