7.2.11

ARRÒS DE CALAMAR I CAMARON A LES SET ESPÈCIES


INGREDIENTS

ARRÒS OLLA I REFESCAT (AL-DENTE): Coeu deu minuts i refrescar-
CALAMARS TALLATS A TIRES ENREIXAT
CAMARONCITO XINÈS
ALGA WAKAME HIDRATADA I TALLADA
PASTANAGA EN BRUNOISE
CEBA en brunoise
PEBROT VERMELL I / O VERD EN BRUNOISE
SET ESPÈCIES JAPONESES (A GUST)

SALSA DE OSTRES I MANTEGA
INGREDIENTS

¼ LITRE DE BROU D'AU
100 GRS SALSA DE OSTRES
50 CL SALSA SOJA
50 CL Mirin (VI DOLÇ O L'QUE ENS AGRADI O TINGUEM PER CASA)
PREPARACIÓ DE LA SALSA: ESCALFEM TOTS AQUESTS INGREDIENTS EN UN CASSÓ IAFEGIM 100 GRS DE MANTEGA FOSA I EMULSIONS (batem amb batedora fins que lligui bé)

PREPARACIÓ
Saltegem primer els calamars i quan estan a mitja cocció hi afegim les gambetes, les verdures en brunoise, il'alga wakame, afegim l'arròs, les "7 espècies" i una mica de la salsa fins que tot es barregi correctament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada