9.2.11

CREMA DE PASTANAGA AL CURRY AMB OU ESCALFAT



INGREDIENTS

½ kg. de pastanagues.
1 patata, 1 ceba gran, 1 gra d'all, 1 tros petit de gingebre.
1 rajolí de nata de cuina.
Sal, pebre, oli d'oliva i curri al gust.
1 ou.
Brou de pollastre.

ELABORACIÓ

Pelem i trossegem la ceba, les pastanagues, l'all, el gingebre i sofregim en oli.
Quan comenci a estovar la verdura afegim un litre de brou de pollastre i afegim la patata pelada itrossejadaamb el brou fred. Sal / pebre.
Deixem que bulli una estona fins que la patata estigui ben bullida i triturem amb la batedora fins que ensquediben fina.
En un bol batem un raig de crema de llet amb curri i l'hi afegim a la crema batent i lligant tots elsingredients.
Prèviament en una olla alta de cuina posem aigua a bullir amb sal i un raig de vinagre i quan arrenqui el bullisense que bulli a borbolls escaldats un ou per persona un parell de minuts.
Traiem l'ou amb l'ajuda d'una escumadora i posem sobre de la crema.
Decorem amb julivert picat i servim

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada