7.2.11

FIDEUS AMB LLAGOSTINS I OU (2 PERSONES)



INGREDIENTS
 FIDEUS CUITS I REFRESCATS
2 DENTS D'ALL ben picats I MATEIXA QUANTITAT DE GINGEBRE picadet
10 LLAGOSTÍ S PELATS
1 CEBA MITJANA ROJA A JULIANA (TIRES)
¼ PIMIENTOAMARILLO JULIANA
10 Tirabeque TALLATS A JULIANA FINA
2 OUS SEMIBATIDOS
 
INGREDIENTS SALSA

100 CL SOJA
100 CL AIGUA
1 RAIG D'OLI DE SÈSAM
1 CULLERADA DE MEL (O SUCRE)
1 raig de vinagre (A GUST)
CEBA TENDRA PICADA
 
Es barregen tots els ingredients en fred, reservem
 
PREPARACIÓ
Bullir els fideus i un cop al-dents, refrescar, afegir una mica d'oli perquè no s'enganxin.
Posem una mica d'oli d'oliva en el wok preescalfat, hi afegim els llagostins, després l'all i el gingebre, donem voltes un minut fins que els llagostins estiguin a mig fer, afegim la resta de les verdures, remenant constantment, quan estan brillants i ja "marcades" afegim l'ou, remenar fins que qualli, agreguem els fideus i finalment la salsa, és important tenir cura de no excedir-se amb la salsa, la afegim a poc a poc perquè s'impregnin però que no surin, abans de treure vam provar el punt de sal.

Cal tenir en compte que això s'ha de poder menjar amb els palets, així que ha d'estar tot tallat finament (almenys de mos).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada