9.2.11

GOULASH DE VEDELLA AMB VERDURES


INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

½ kg. de carn d'estofat.
2 cebes grans.
2 cullerades de cafè de pebre vermell dolç, farina.
Sal, pebre, 2 fulles de llorer, oli d'oliva, vi negre.
100 gr. De mongeta Boby.
100 gr. De pèsols.
2 pastanagues.

ELABORACIÓ

Salem la carn enfarinem i fregim. Reservem.
Tallem la ceba molt petita i sofregim en el mateix oli que hem fet la carn.
Quan estigui daurada afegim el pebre vermell dolç i un raig de vi negre i deixem que cuini fins que s'evapori el vi.
Afegim la carn i posem aigua freda fins que cobreixi la carn el llorer, uns grans de pebre negre en gra i deixem bullir a foc lent una hora i mitja remenant de tant en tant. Si cal posem més aigua.
Els últims 20 minuts afegim la verdura tallada i apartem quan estigui cuita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada