21.2.11

Últims dies per incriure's a la Batalla de xefs

Fins diumenge 6 de març, pots inscriure't per participar a la Batalla de Xefs. 8 cuiners no professionals competeixen en directe per coronar-se com a millor xef. Disposen del mateix temps i dels mateixos ingredients. Els participants tenen 40 minuts per fer el seu plat guanyador a partir dels ingredients que aporta l'organització, que es donaran a conèixer l'1 de març en aquest mateix bloc.       

Presentada per Miguel Martín, col.laborador de Anda Ya, de Los 40 Principales, CQC i Buenafuente, la batalla de xefs se celebrarà el dissabte 19 de març a les 12 del migdia a la sala escènica del Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. En dos torns de quatre, sobre l'escenari del teatre, els participants mostraran les seves habilitats als fogons. La Batalla serà retransmesa en directe a través de dues pantalles de projecció, que permetran al públic no perdre's detall de l'elaboració dels plats.
Un jurat professional, format per dos cuiners de reconeguts restaurants del Prat, Yuri del Regust i Virgi del Rústic, decidiran quins són els plats guanyadors en les categories de millor gust i millor presentació. Els participants opten a guanyar un sopar per a dues persones als restaurants Regust i Rústic.
Acceptes el repte? Omple la butlleta que et facilitaran a Informació del centre cívic. Tens temps fins al 6 de març inclòs.

Consulta les bases de la Batalla de Xefs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada