14.2.11

POLLASTRE AL TXAKOLÍ

Ingredients:
1 pollastre net trossejat i salpebrar
1 ceba molt picada
200 grs xampinyons a làmines
2 gots de txakoli
aigua o brou de pollastre (ho anem agregat a mida que s'assequi)
1 cullerada de maizena dissolt en medi got de llet (o de brou)

Preparació
:
Per trossejar el pollastre comencem per les extremitats, ales i cuixes, sempre pel joc i després es trosseja per la pit i la resta del cos. Una vegada trossejat es salpebrar i es dora en una cassola amb una mica d'oli, i quan aquest daurat, es deixa temple i es tira la ceba per que potxi. Després es tiren els xampinyons a làmines, es deixa fer una mica i s'afegix el txakoli (o altre vi blanc que ens agradi). a mesura que es va assecant s'afegix aigua o brou i es deixa a foc fins que tot aquest fet. En el moment de servir, s'hi afegeixen la maizena dissolta en llet (o brou) es barreja i es deixa que espessa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada