16.3.11

Busquem un valent/a per concursar a la Batalla de Xefs

Davant de la retirada d'un dels concursants, encara queda una última plaça per concursar a la Batalla de Xefs d'aquest dissabte al Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa:

8 cuiners no professionals competeixen en directe per coronar-se com a millor xef. Disposen del mateix temps i dels mateixos ingredients. Els participants tenen 40 minuts per fer el seu plat guanyador a partir dels ingredients que aporta l'organització. La llista d'ingredients la trobareu en un post publicat en aquest mateix bloc.

 T'ATREVEIXES? Truca al 933741580 abans de les 14:00 de demà dijous.

Presentada per Miguel Martín, col.laborador de Anda Ya, de Los 40 Principales, CQC i Buenafuente, la batalla de xefs se celebrarà el dissabte 19 de març a les 12 del migdia a la sala escènica del Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. En dos torns de quatre, sobre l'escenari del teatre, els participants mostraran les seves habilitats als fogons. La Batalla serà retransmesa en directe a través de dues pantalles de projecció, que permetran al públic no perdre's detall de l'elaboració dels plats.
Els participants opten a guanyar un sopar per a dues persones als restaurants Regust i Rústic. Un jurat format per dos cuiners de reconeguts restaurants del Prat, Yuri del Regust i Virgi del Rústic, i el responsable de tallers de cuina del centre cívic decidiran quins són els plats guanyadors en les categories de millor gust i millor presentació.

Consulta les bases de la Batalla de Xefs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada