4.3.11

Març gastronòmic: les altres jornades gastronòmiques

2es o 4es Jornades gastronòmiques? 2es, si ens referim al Març Gastronòmic, organitzat per l’Associació Gastronomia i Turisme i Promoció Econòmica, i 4es, si ens referim a les Jornades Culturals i Gastronòmiques del Centre Cívic Sant Jordi - Ribera Baixa. Són dues propostes amb noms quasi idèntics (només varia el mot Culturals), però que no tenen intenció de fer-se la competència, ja que tenen continguts i objectius diferents.

Del 4 al 27 de març se celebra el Març Gastronòmic (2es Jornades) amb l’objectiu de demostrar les diverses possibilitats que ofereixen el Pota Blava i la Carxofa del Prat en la seva elaboració gastronòmica. Durant aquest temps es podran degustar els menús elaborats amb aquests dos productes estrella del Prat, que els restaurants adherits a la campanya han ideat especialment per a la ocasió.

Des del Centre Cívic t’animem a què t’acostis a provar els singulars menús que han preparat els següents restaurants: Cal Ramón, Casa Alcaide, Casa Ramón, De repente, El Cortijo, El Regust, Cèntric Gastrobar, La Sal Marina (H. Renaissance), Ona Nuit, Pau Casals, Rustic & Co, Sinfonía (H. Ciutat del Prat), Spoon, Tasta´m y Zurito.

Més informació a:
potablavaicarxofaprat.com
associaciogastronomiaiturisme.blogspot.com
facebook.com/AGTprat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada