19.4.11

AMANIDA GREGA AMB MONGETES I VINAGRETA A LA MENTA

INGREDIENTS

1 Loyo rosso, 1 cogombre gran, 2 tomàquets d'amanida, 2 raves.
1 ceba tendra, 12 olives negres, 1 pebrot verd italià.
60 gr. De formatge feta, 150 gr. de mongetes blanques cuites.
1 cullerada sopera de iogurt grec sense sucre.
Unes fulles de menta, ½ cullerada de cafè d'orenga.
Sal, pebre, un rajolí de vinagre de vi negre, oli d'oliva verge extra.

ELABORACIÓ


Separem les fulles del Loyo i rentem submergint-les en abundant aigua freda fins que cobreixi.
Pelem i tallem el cogombre traient les llavors.
Tallem els raves a fines rodanxes.
Tallem el pebrot verd en fines rodanxes.
Rentem i tallem els tomàquets a grills.
Tallem la ceba a juliana.
Disposem tot en una base d'enciam rentada ben posat al costat les olives negres, les mongetes blanques i el formatge feta tallat a quadres.
Per fer la vinagreta piquem les fulles de menta i piquem amb la de morter juntament una mica de salmaldon. Afegim el vinagre i el iogurt grec i sense deixar de remenar afegim l'oli d'oliva. Finalment afegim l'orenga.
Posem la quantitat desitjada a l'amanida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada