19.4.11

ARRÒS MELÓS DE CONILL AMB BOLETUS I VERDURES

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES


½ conill tallat a trossos mitjans.
40 gr. De bolets deshidratades + 100 gr. De bolets frescos de temporada.
Arròs bomba.
3 grans d'alls picats.
50 gr. D'alls tendres.
200 gr. De mongetes verdes.
1 pebrot vermell.
Brou de pollastre.
Tomàquet concentrat, pebre vermell dolç, colorant, safrà, julivert.


ELABORACIÓ


Sofregim els trossos de conill assaonats.
Afegim les verdures tallades en juliana més els ceps.
Incorporem l'all, el colorant, el pebre vermell i una cullerada de tomàquet concentrat.
Donem la volta a tot i mullem amb brou bullint (3 mesures per 1 d'arròs) i deixem bullir uns 7 minuts.
Posem els brins de safrà i l'arròs i deixem coure 15 minuts i servim al moment

1 comentari:

  1. Afegiu quan comenci a coure una mica de foie i ja veureu com li dóna un toc boníssim... ;-)

    ResponElimina