12.4.11

BROQUETES DE POLLASTRE AMB TOMÀQUETS CHERRY I CEBA TENDRA


INGREDIENTS
3 pits de pollastre.
1 safata de tomàquets cherry.
2 cebes tendres.
200 ml. De brou de pollastre.
20 ml. De salsa de soja salada.
El suc de ½ llima.
1 dent d'all.
Sal, pebre, oli d'oliva.


ELABORACIÓ
Tallem el pollastre en daus d'uns 3 cm.
Triturem el brou, la soja, el suc de llima, i l'all i reservem la meitat.
Amb la primera meitat macerem el pollastre unes 2 hores.
L'altra meitat la colem, portem a ebullició i espesses amb una mica de brou amb una cullerada sopera de maizena.
A les 2 hores colem el pollastre i fem broquetes intercalant 2 trossos de pollastre, tomàquets cherry i daus de ceba tendra.
Passem per la planxa o paella molt calenta amb poc oli, donem la volta que s'acabi de cuinar i acabem 5 minuts al forn preescalfat a 180 graus 5 minuts.
Servim calent amb una mica de salsa per sobre.
Podem servir amb una guarnició d'arròs, amanida ....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada