26.4.11

CREMA TÈBIA DE PÈSOLS AMB FORMATGE FUMAT I FLAM ROYAL

INGREDIENTS

1 kg de pèsols congelats.
150 gr. De formatge fumat gras.
2 ous grans.
1 got de brou d'au.
Sal, pebre.

ELABORACIÓ


Amb la túrmix triturem els pèsols congelats en un litre d'aigua amb la sal desitjada i colem pel xinès.
Agafem un parell de cullerots d'aquesta crema i portem a ebullició i afegim 100 gr. De formatge fumat ratllat fins que s'hagi dissolt i barregem amb la resta de la crema.
Per fer el flam royal batem els ous i barregem amb el brou i 50 gr. De formatge, condimentem de sal i pebre i posem en un motlle, untat amb mantega i posem al forn preescalfat a 180 graus de 20 a 30 minuts fins que estigui totalment cuit.
Deixem refredar, tallem a quadrets i servim amb la crema tèbia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada