26.4.11

FILET DE PORC IBÈRIC AMB CREMA DE JABUGO

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

2 filets de porc ibèric.
150 gr. De greix de pernil (si pot ser ibèric millor)
4 talls de pernil ibèric.
200 cl. De crema de llet per cuinar.
2 patates grans.
Oli de gira-sol per fregir.
Oli d'oliva, sal, pebre negre en gra.


ELABORACIÓ


Netegem de greix dels filets condimentem i sofregim en oli d'oliva i anem fent per tots els costats fins que quedi daurat per tot arreu.
Baixem el foc al mínim i anem fent a poc a poc donant la volta de tant en tant (ha d'estar tapat) uns 20 minuts.
Per fer la salsa daurem en una cassola el greix de pernil fins que quedi ben daurada. afegim el pebre en gra i la crema de llet i deixem coure uns 15 minuts a foc lent tapat, colem i reservem.
Posem els talls de pernil al forn a uns 150 graus fins que quedi cruixent
Pelem les patates tallem allargades i d'uns 2 cm. Quadrats i confitem en oli de gira-sol a baixa temperatura una mitja hora. Traiem, assegurant-nos que han quedat ben cuites i posem en paper absorbent.
Pugem la temperatura de l'oli per fregir les patates i tornem a posar les patates fins que estiguin ben daurades.
Tallem el filet calent en medallons ben posats al plat amb la salsa per sobre i la llesca de pernil ibèric i al costat les patates fregides de guarnició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada