12.4.11

GASPATXO DE MADUIXOTS DE TEMPORADA


INGREDIENTS
1 quilo de maduixots.
5 tomàquets molt vermells.
½ pebrot vermell.
½ cogombre pelat i amb les llavors fora.
1 ceba blanca.
1 dent d'all sense germen.
Sal, oli d'oliva verge extra, vinagre de xerès.
GUARNICIÓ
2 llesques de pa sense crosta tallada a quadrets.
Uns daus petits de formatge curat d'ovella.
Uns maduixots tallats a quadrets.


ELABORACIÓ
Tallem i rentem totes les verdures i les triturem bé amb la batedora afegint una mica d'aigua i sal fins a obtenir la densitat desitjada i colem per un colador per eliminar impureses.
Afegim l'oli i el vinagre al gust i batem manualment i reservem a la nevera.
Sofregim 2 alls en oli i quan estiguin daurats retirem i fregim en el mateix oli el pa. Retirem amb una escumadora en paper absorbent.
Servim ben fred amb els crostons, els maduixots tallats i el formatge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada