26.4.11

MANDONGUILLES DE BOU I ARRÒS A L'ESTIL MARROQUÍ

INGREDIENTS PER A 5 PERSONES
200 gr. D'arròs de gra rodó.
500 gr. De carn de bou picada.
1 culleradeta de canyella mòlta.
1 culleradeta de pebre vermell mòlt dolç de bona qualitat.
1 culleradeta de coriandre sec mòlt.
2 cebes blanques grans picades.
1 mica de brins de safrà.
Mig litre de brou de verdures.
1 manat de julivert picat.
El suc de 2 llimones més la ratlladura de les seves closques.


ELABORACIÓ
Amb l'ajuda d'una forquilla barregem la carn amb l'arròs cru i afegim la canyella el pebre vermell i el coriandre més la ratlladura de les llimones.
Barregem tot i formem les boles.
Daurem les mandonguilles en oli suau d'oliva donant la volta perquè es daurin uniformement.
Quan estiguin totes ben daurades afegim la ceba, el safrà i el pebre i afegim el brou.
Deixem coure a foc mig tapat 45 minuts fins que estiguin fetes.
Incorporem el julivert i el suc de llimona i deixem coure 10 minuts més.
Se serveix amb la salsa líquida però si es prefereix es pot espessir amb una mica de maizena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada