19.4.11

MOUSAKA GRATINADA AMB FORMATGE DE CABRA

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
3 albergínies mitjanes
3 patates mitjanes.
½ kg. de carn picada vedella.
Sal / pebre / orenga / farigola / un raig de vi negre / 100 gr. de tomàquet triturat.
2 cebes mitjanes de Figueres / 3 grans d'all
40 gr. de mantega / una cullerada de farina / llet.
Formatge de cabra ratllat.


ELABORACIÓ
Tallem les albergínies i les patates en fines rodanxes i posem al forn al forn preescalfat a 250 graus 10 minuts. Reservem.
Ofeguem la ceba tallada a fines rodanxes amb l'all picat uns 2 minuts.
Afegim la carn, el tomàquet, les herbes, el vi negre i deixem coure una mitja hora.
Fem una betxamel espessa i reservem una part per gratinar i l'altra la alleugerim amb una mica de llet per barrejar-la amb la carn.
Posem en una safata de forn fem una capa de patates i albergínies i posem sobre la meitat de la carn.
Posem una altra capa de patates i albergínies amb la resta de la carn.
Posem la betxamel que cobreixi tota la safata. Posem el formatge de cabra ratllat i posem al forn preescalfat a 210 graus uns 40 minuts.
Deixem reposar abans de servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada