6.4.11

SEITÀN A LA TARONJA


Ingredients:
300 gr. De seitàn
3 pastanagues grans
100 gr. De xampinyons (pot ser qualsevol altre bolet)
1 ceba petita
1 c.s. de farina integral o kuzu
4 taronges
1 branca de canyella
Llaurer
Oli d’oliva
Sal marina

Preparació:
Tallar el seitan a filets i marcar en una cassola amb una mica d’oli i aigua, afegir la pastanaga tallada a dauets, els bolets tallats a trossos grans, la ceba pelada pero sencera i el llaurer amb una mica de sal.
Tapem la cassola i deixem coure uns 25 minutsa foc lent.
En una tassa barrejar el kuzu (o farina) amb una mica d’aigua freda i afegir a la cassola juntament amb el suc de dues taronjes i la branca de canyella, deixar coure fins que el suc hagi evaporat  gairebé del tot; ho retirem del foc i ho deixem reposar uns minuts.
Emplatar el seitan escalopat, la salsa i les verduretes damunt. Amb les altres dues taronges aprofitarem la ralladura que espolvorejarem damunt del plat i al voltant posarem galls de taronja fresca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada