6.4.11

SOPA DE MISO



Ingredients:
2 cebes tallades fines
2 pastanagues a rodanxes
2 porros tallats a rodanxetes
1 carbassó a dauets petits
1 fulla de col o un tronc d’api tallat ben fi
10 cm d’alga wakame
2 c.s. de miso de cibada, no pasteruitzat
2 cullerades d’oli d’oliva de 1ª presió en fred

Preparació:
Saltejar la ceba en una olla durant uns minuts amb un pessic de sal. Afegir la col, la pastanaga, el porro i el carbassó i afegir aigua fins que cubreixi, deixar bullir a foc suau uns 10 min. Afegir les algues tallades ben petites i deixar bullir 5 min més.
Diluir el miso amb una mica del mateix caldo i afegir a la resta, rectificar d’aigua si es necessari.
Servir ben calent amb julivert picat o bé afegir dauets de tofu o unes gotetes d’oli de sèsam.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada