11.4.11

SUSHI

Ingredients:
200 gr d'arròs
4 lamines d'algues nori
100gr de salmó fumat
4 maduixots
½ cullerada de sal.
20gr de sucre
40gr de vinagre

Elaboració:
1-     Rentar l'arròs fins que l'aigua surti clara.
2-     Bullir l'arròs. Com a mesura d'aigua, posar la mà dins l'arròs, cobrir d'aigua fins els artells. Tapar amb paper de plata, i quan comenci a bullir baixar el foc i deixar-ho deu minuts més. Seguidament l'escorrim i el rentem amb aigua freda.
3-     Tornem a escórrer l'arròs. Barregem en un bol la sal, el sucre y el vinagre. Afegir l'arròs. Per a preparar els rotllos, posar una lamina de l'alga i amb els dits humits estendre l'arròs, el salmó i els trossos de maduixots. Doblegar la lamina de Nori des de l'exterior sobre si mateix amb l'ajuda de l'estoreta. Subjectar els ingredients amb els dits. Acabar de enrotllar la lamina lentament i pressionar-la. Taller al gust.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada