19.4.11

TIRAMISÚ


INGREDIENTSBescuits tipus melindros.
2 clares d'ou.
4 rovells.
100 gr. De sucre.
400 gr. De formatge mascarpone.
175 ml de cafè.
200 gr. de xocolata negra.
Cacau en pols.
Licor.


ELABORACIÓPreparem un bon cafè de qualitat i deixem refredar.
Batem la clares i reservem.
En un bol gran batem els rovells amb el sucre fins que escuma.
Anem afegint a poc a poc el mascarpone i finalment les clares muntades.
En un motlle rectangular posem una capa de melindros, que empaparem amb licor i cafè (que ja estarà fred) el cobrim amb una capa que crema mascarpone i ratllem xocolata per sobre.
Posem una altra capa de melindros i tornem a fer el mateix.
Acabem amb una capa de crema de formatge i cacau en pols empolvorat per sobre.
Ha de reposar entre 3 hores i 1 dia perquè agafi consistència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada