10.5.11

AMANIDA DE CUSCÚS AMB ALFÀBREGA



INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
250 gr. De cuscús.
250 cl. De brou vegetal.
2 pastanagues.
1 ceba tendra.
6 tomàquets de pera madurs.
1 pebrot verd italià, ½ pebrot vermell.
Suc de ½ llimona.
Mesclum.
Oli verge extra d'oliva, sal, pebre, 6 fulles d'alfàbrega.

ELABORACIÓ

Bullim el brou i fora del foc hi afegim al cuscús.
Tapem i deixem reposar 10 minuts.
Destapem i amb l'ajuda d'una forquilla remenem perquè els grans se separin.
Deixem a la nevera que refredi.
Ratllem els tomàquets rebutjant la pell.
Piquem l'alfàbrega i afegim al tomàquet al costat la sal, el pebre i l'oli d'oliva i reservem.
Piquem ben fines les verdures que ens queden i afegim al cuscús al costat el suc de llimona.
Muntem el plat posant una base de mesclum, el cuscús ia sobre el tomàquet ratllat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada