24.5.11

BAGELS HEBREUS FARCITS


INGREDIENTS PER A LA MASSA
500 gr. De farina.
2 sobres de llevat sec de forner.
1 cullerada de sucre.
1 culleradeta de sal.
1 rajolí d'oli d'oliva.
150 cl. D'aigua tèbia.
DECORACIÓ
Herbes provençals, llavors de rosella, sèsam ...


ELABORACIÓ
Barregem els ingredients secs i l'oli.
Afegim l'aigua diluïda en el llevat i amassem durant uns 10 minuts i deixem reposar una mitja hora fins que dupliqui la massa el seu volum.
Formem unes 10 o 12 boles donant-li forma de donuts amb el seu forat al mig i deixem reposar una altra mitja hora.
Posem una olla amb aigua amb sal bullint i els bullim de 2 en 2 durant 1 minut donant-li voltes. traiem i deixem reposar en una safata de forn.
Els decorem per dalt amb el sèsam o les llavors de rosella, pintem amb ou i posem al forn preescalfat a 220 graus durant 20 minuts.
Farcim del que vulguem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada