4.5.11

BUNYOLS DE QUINOA

Ingredients:
1 got de quinoa
2,5 gots de llet d'arròs
2 plàtans
1 pera
1 branca de canyella
Farina de civada
Ou
Sucre de canya o melassa d'arròs
Oli d'oliva

Preparació:
Posem un cassó amb la llet d'arròs a bullir, quan aquesta bulli hi afegim la quinoa i la branca de canyella i baixem el foc a la meitat, tapem i deixem que cogui fins que no quedi líquid.
Retirem del foc i deixem que es refredi una mica (traiem la branca de canyella).
D'altra banda ratllem el plàtan i la pera i afegim a la quinoa amb una mica de melassa d'arròs o similar (al gust).
Barregem tot bé fins que formi una pasta homogènia; amb ella farem boletes que passarem per farina i després per ou.
Les fregirem en oli d'oliva ben calent.
Es poden escampar-una mica de canyella en pols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada