24.5.11

CANELONS D'ÀNEC CONFITAT I FOIE

INGREDIENTS
6 confits d'ànec.
4 medallons de fetge gras fresc d'ànec.
1 ½ porro.
1 litre de llet.
2 nous de mantega.
3 cullerades de farina.
Formatge gruyere per gratinar.
Plaques de canelons per bullir.
Sal, oli d'oliva.

ELABORACIÓ
Obrim les llaunes de confit i les posem al bany maria o al forn a baixa temperatura per liquar el greix, escorrem i separem tota la carn esmicolant .
Sofregim mig porro i quan estigui tou afegim la carn de l'ànec.
Fem a la paella 2 medallons de foie, volta i volta. Posem en paper absorbent i afegim sal sofregit d'ànec.
Fem una betxamel sofregint primer un porro amb la mantega, afegim la farina i quan agafi color avellana afegim la llet calenta a poc a poc.
Fem 2 medallons més de foie i afegim a la betxamel amb una mica de greix.
Posem un cullerot de betxamel a la carn de l'ànec i deixem refredar a la nevera i la resta de la betxamel en el cas que ens quedi molt espessa la podem alleugerir amb una mica més de llet.
Bullim les plaques dels canelons deixem escurriry posem en una superfície neta totes esteses per emplenar.
En una safata de forn posem un fons de betxamel i anem posant els canelons ben alineats.
Cobrim amb una capa de betxamel i formatge gruyere i gratinar al forn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada