10.5.11

FIDEUÀ DE MARISC AMB ALL-I-OLI NEGAT

INGREDIENTS
250 gr. De fideu gran buit.
200 gr. De musclos.
100 gr. De cloïsses.
200 gr. De gambes.
2 cuetes de rap, 4 calamars mitjans.
1 litre de brou vermell de peix.
Uns brins de safrà.
2 tomàquets vermells de pera triturats.
Sal, oli d'oliva, 3 grans d'all


ELABORACIÓ
Cuinem al vapor les cloïsses i musclos amb una mica d'aigua el just que s'obrin i apartem.
Sofregim a la paella les gambes volta i volta i reservem.
Afegim el tomàquet triturat, deixem que sofregeixi i afegim el safrà.
Tirem la pasta i empastifats amb el tomàquet i afegim el brou calent i els trossets de rap.
Quan porti 5 minuts coent afegim els mol.luscs i posem les gambes i deixem 2 minuts més.
Afegim l'all-i-olinegat i gratinem 10 minuts en el forn a màxima potència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada