17.5.11

LLUÇ A LA MARINERA

INGREDIENTS
1 lluç tallada a rodanxes gruixudes.
150 gr, de cloïsses.
200 gr. De musclos.
200 gr. De gambes.
2 tomàquets ben vermells i madurs.
2 cullerades de postres de concentrat de tomàquet.
½ got de vi blanc.
Oli d'oliva, sal, farina.
Brou de peix.
1 picada d'all i julivert.
2 grapats de pèsols.

ELABORACIÓ
Enfarinem el peix, sofregim pels 2 costats i reservem.
Sofregim les gambes i reservem.
Posem una picada d'all, julivert i oli i afegim els tomàquets triturats.
Quan hagi sofregit afegim el concentrat de tomàquet i els trossos de lluç.
Afegim el vi blanc i deixem que redueixi uns minuts.
Afegim el brou de peix salem al gust, posem els pèsols i deixem que bulli uns minuts.
Afegim les cloïsses i musclos que s'obrin acabem en el forn per torrar per dalt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada