3.5.11

PIT DE POLLASTRE A LA VILLARROY ARREBOSSAT AMB "PICATTA" ITALIANA

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

4 filets de pollastre ben fins.
1 ceba de Figueres.
2 cullerades soperes de farina.
600 cl. de llet.
Julivert picat, sal, pebre negre, nou moscada, ou batut.
INGREDIENTS PER LA "picat "
150 gr. de pa ratllat.
50 gr. De formatge gruyere.
Herbes provençals.
Ametlles mòltes o un altre fruit sec.


ELABORACIÓ


Sal pebre els filets de pollastre i els fem al forn 10 minuts a 180 graus. Traiem i reservem que es refredi.
Tallem la ceba de Figueres molt petita i la ofeguem en una cassola fins que quedi daurada.
Afegim les 2 cullerades de farina i ofeguem .
Afegim la llet ben calenta i julivert picat. Ha de quedar ben espès. Rectifiquem de raonament.
En una safata posem film i arrebossem els pits de pollastre i les posem en el film i reservem a la nevera que refredi i agafi consistència.
Ajuntem tots els ingredients de la picat i arrebossem les pechgas amb la betxamel i ou batut i fregiu a foc mitjà que quedi ben dauradet per ambdós costats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada