25.5.11

POSTRES DE LLIMONA I SESAM

Ingredients:
600 ml de batut vegetal d'arròs
2 cullerades de pasta d'ametlles o de tahina
3 cucharads soperes d'agar agar en flocs
4 cucharads soperes de melassa d'arròs o concentrat de poma
Sal marina
1 llimona (ratlladura i suc)
2 cucharads mitjanes de kuzu

Preparació:En un pot hi afegim la llet d'arròs i els flocs d'agar agar el portem a ebullició, remenant tota l'estona durant 10 minuts a foc mitjà-baix.
Després afegim una mica de sal.
Tindrem el kuzu dissolt en una mica d'aigua i ho afegim a la llet, remenant constantment fins que s'espesseixi.
Retirem del foc i afegim, la PSAT d'ametlles o tahina, el suc de llimona (al Gusó), la melassa i la ratlladura de llimona. Provar i rectificar de dolç o àcid al nostre gust. Barregem tot i deixem reposar en un plat durant una hora, perquè es refredi .
Batem cn el túrmix i servim en recipients individuals adornat amb rodanxes de llimona, ametlles o sèsam.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada