11.5.11

SUSHI D'ARRÒS INTEGRAL I VERDURES



Ingredients:
2 fulles d'alga nori
1 i ½ tasses d'arròs integral bullit
1 culleradeta de mantega de cacauet diluïda amb una mica d'aigua calenta
½ culleradeta de pasta de umeboshi
Tires de pastanaga cuita
Tires de carbassó cuit
Tires de mongeta tendra cuita

Preparació:Posar les fulles de nori en una estoreta de bambú. Estendre l'arròs integral equitativament en els fulls de nori deixant un cm a la part superior i inferior de la fulla.
Estendre la mantega de cacauet i la pasta umeboshi i posar les tires de verdures al llarg.
Enrotllar l'estoreta de bambú per la part inferior pressionant lleugerament, quan ja gairebé aquest enrotllat del tot, humitejar l'alga perquè es quedi ben tancat.
Servir tallat com un sushi i acompanyat de salsa de soja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada